Контактирајте нѐ

Канцеларија

Користете ja мапата погоре, за да добиете повеќе информации за нашата главна канцеларија.

Адреса:

22 Декември бб
2400 Струмица, Македонија

Тел:

070/374-579

E-mail:

contact@planetum.mk

Нѐ има на социјалните мрежи

Станете пријател или следете нè на најпопуларните социјални мрежи

Facebook Twitter LinkedIn YouTube Instagram